tiistai 9. huhtikuuta 2013

Päivä 6

Hellow!! 

Tänään on ollut aika kiva TOLU- päivä! Meidän ryhmällä oli taasen tänään musiikkia ja se on oikeesti tosi hauskaa! En ikinä olis uskonut että esimerkiksi kanteleen soittamisesta voi saada niin makeet naurut!
Meillä oli tänään mm. Läpsy harjotusta, missä istuttiin lattialla ympyrässä, laitettiin käsivarret ristiin ja sitten taputettiin vieruskaveria tietyssä rytmissä polveen, ensin vasen sitten oikea.
Tosi hyvin selitetty..

Noh, kuitenkin, seuraava mikä jäi todella hyvin mieleen oli tehtävä jossa meidän piti ensin koko ryhmänä keksiä kolmekymmentä sanaa ja sen jälkeen kahdessa ryhmässä tehdä niistä laulu, se on oikeesti vaikeempaa kun miltä kuullostaa sillä siinä ei saa käyttää mitään muita sanoja kun ne valitut 30. Juuripa tämän takia voi olla, että kappaleistamme ei kovin järkeviä tullut : D

Päällimäisenä mieleeni kuitenkin jäi harjoitus missä piti laulaa pieneen ääneen: jänis istui maassa- lasten laulua ja samalla kirjottaa hämähämä häkki laulun sanat.. 
Tässä minun tulokseni:

"Hämmähämäkkäkie kiipes langen, tuli sate rarnkka, härmän vei,
Aaringike kuista,
Hämiekst kiipes uutella hämä"

Selvää? : D

Joka tapauksessa on ollut todella kiva päivä muutamaa vastoinkäymistä lukuun ottamatta! 
Hyvää illan jatkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Hei. Mulle tuli mieleen tuosta sun hämähäkki laulusta Viron kieli! Ihan kuulosti/näytti siltä. :) Mukavaa on siis tulossa myös musiikissa.

    VastaaPoista